Yağışlı Hava Geliyor

Son yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısında görülecek sağanak yağışların özellikle Edirne Tekirdağ ve Kırklareli illeri başta olmak üzere etkili olacağı tahmin ediliyor.Edirne Valiliğinden yapılan y

Yağışlı Hava Geliyor

Son yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısında görülecek sağanak yağışların özellikle Edirne Tekirdağ ve Kırklareli illeri başta olmak üzere etkili olacağı tahmin ediliyor.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere göre, sağanak ve gökgürültülü sağanak seklinde görülecek yağışların kısa süreli kuvvetli rüzgar, dolu, yıldırım, su baskınları gibi olumsuzluklara neden olabileceği kaydedildi.

Vatandaşların ve yetkililerin bu olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olması istenen açıklamada, yağışların yarın da devam etmesinin beklendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem