WhatsApp kullanıcılarına müjde!

900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı WhatsApp, yeni bir yeniliğe imza attı.Google'ın depolama servisi olan Google Drive'ın resmi blogu üzerinden yapılan duyuruda, WhatsApp'ın artık Google Drive'da yedek

WhatsApp kullanıcılarına müjde!

900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı WhatsApp, yeni bir yeniliğe imza attı.

Google'ın depolama servisi olan Google Drive'ın resmi blogu üzerinden yapılan duyuruda, WhatsApp'ın artık Google Drive'da yedeklenebileceği duyuruldu. Kullanıcılarına 15 GB'lık kullanılabilir alan sunan Google'ı WhatsApp kullanıcılarının aktif hale getirmesi için WhatsApp'ın ayalarından "Google Drive yedekleme" özelliğini açmaları gerekiyor

konuşmalarınızı yedeklerseniz, telefonunuzu kaybettiğinizde veya değiştirdiğinizde, bir başka telefona kurulum yaparken tüm eski konuşmalarınıza yeniden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler