Veli Çakı'nın eşi ve oğlunun son durumu

Trabzon'da görev yapan Veli Çakı sabah saatlerinde geçirdiği Cinnet sonucu Eşini, kızını ve oğlunu beylik tabancası ile vurduktan sonra intihar etmişti. Bu olayın ardından kendi ve kızı Tanu Çakı olay yerinde hayatını kaybederken oğlu Çağatay Çakı ve eşi

Veli Çakı'nın eşi ve oğlunun son durumu

Trabzon'da görev yapan Veli Çakı sabah saatlerinde geçirdiği Cinnet sonucu Eşini, kızını ve oğlunu beylik tabancası ile vurduktan sonra intihar etmişti.

Bu olayın ardından kendi ve kızı Tanu Çakı olay yerinde hayatını kaybederken oğlu Çağatay Çakı ve eşi Gönül Çakı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

Haber61.net'in edindiği son bilgiye göre Polis memuru Veli Çakı'nın eşi Gönül Çakı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Oğlu Çağatay Çakı'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu yoğum bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem