Flash TV’de yayınlanan bir programda Trabzonspor ile ilgili sözler sarfeden İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve gazeteci Vedat Yenerer “Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum” diyerek özür diledi.
Flash TV’de yayınlanan bir programda İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve gazeteci Vedat Yenerer montajlanarak sosyal medyada yayınlanan bir videoyu yayında gerçek gibi lanse ederek, "Bartholomeos, ne Fenerbahçe ne büyük takımları anmamış, Türkiye Milli Takımı'nı bir kez tebrik etmemiş adamın Trabzonspor'u tutuyor olması bir anlam ifade etmiyor mu? Pontusçuluk bu" dedi.
Bu sözleri üzeri büyük tepki çeken Yenerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi.
Yenerer, "Çok değerli Trabzonlular ve şampiyonluğa koşan Trabzonsporlular. Dün gece Flaş TV'de PKK/ FETÖ/DHKP-C ve sözde Ermeni/ Sözde Pontus soykırımcılarına, Yunan istihbaratının birlik ve beraberliğimiz bozma amaçlı verdiği desteğe dikkat çekip, çalışmalarından birinin pontusçuların Yunanistan'daki açıklamalarına, üretilen sözde espri amaçlı sahte videolara dikkat çektim. Ortodoks kilisesinin Başpapazının, bir din adamının Trabzon'da Trabzonspor maskesini takarak spora bilerek siyaset kattığına dikkat çektim.
Bu algı amaçlı çalışmaları yalanlamadıklarını hatırlatarak, Trabzonsporumuzun başarısına gölge düşürdüklerini defaaten belirterek kınadım ve "uyanık olmamız gerekiyor" diyerek dikkat çektim. Programın sadece tanıtım videosuna bakarak şahsıma ve İyi partimize ağır eleştiriler ve protestolar olmuştur. Ben Türk milliyetçisi olarak, Trabzonumuz için canımı veririm, Trabzon'un taşını vermem, Asla kara çalmam. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama yine de, bana kızan (AKP Trolleri Hariç) can kardeşlerim Trabzonlular'dan ve Trabzonsporlular'dan özür dilerim…” dedi.
Tüm Yorumlar (7)
kara bayram
4 yıl önceekremi tebrik eden, kazanınca ''istanbulu pontus kazandı'' diye sevinç naraları atan yunanlılar ''pontusçuluk'' yapmıyor.Belediyeye dhkp-c, pkk ve diğer terör örgütü yandaşlarını dolduran ekrem ''pontusçuluk'' yapmıyor, ts maskesi takan(ne alakası vatsa!) bartelemous ''pontusçuluk yapıyor! İYİ parti bir nerede durduğunu, kiminle yol aldığını netleştirsin ondan sonra başkalarına pontusçu, pkk cı,deaş çı desin.
trabzonlu
4 yıl önceelin gavuru dediğimiz din adamı ts maskesi takmış ama siz çirkin maskenizi çıkarıp daha da çirkinleştiniz, söke söke kazanacağımız tertemiz şampiyonluğa sizin sıçrattığınız çamurlar ulaşamaz OLACAĞIZ DA...
Fırtına.
4 yıl önceKapat konuyu saçmalama.Trabzon Türkiyenin T sidir.Türkiyenin en güçlü kalesidir.Böyle saçmalıklara asla prim vermeyiz.Gözü olanın gözünü çıkartırız.
uğur
4 yıl öncebartelemous ne dedi yani adam trabzonsporun uğradığı haksızlıklardan dolayı böyle bir görüş bildirmiş herkesin tuttuğu bir takım vardır buda ts yi tutuyor nevar bunda bende panatinaykosu tutsam vatan hainimi olurum ama dervişin zikri neyse fikride odur siz ne derseniz deyin trabzonspor bu sene yırta yırta yıka yıka siz ne kadar engel olmaya çalışsanızda şampiyon olacak satılmış yaratıklar
Ali KAYA
4 yıl önceYanlış anlaşılmadın. Dansöz gibi kıvırma. Sen kendi nesebini ve mensubiyetini araştır
devran
4 yıl öncene var bunda tutamazmi biz türkler yabanci takim sempatisi yokmu dolu sana ne giriyorki iki yunanli bizde oynadigi icin tutamazmi hazmedemiyorsunuz kaldiki yunalilarin trabzona sempatisi vardir
Ekuban
4 yıl önceTrabzonlu vekillerimiz ve Trabzonspor yöneticilerimizi bu şahıs karşısında yasal haklarını kullanmaya davet ediyorum. Özür dileyince iş bitmiyor, "kara sür, izi kalsın" demişler.