Vatanım Sensin bu akşam neden yok? Üzücü haber

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin’in 19 Nisan 2018 tarihinde yeni bölümü yayınlanmıyor. Takipçilerine üzücü haber veren Vatanım Sensin kolaj bölüm ile ekranlara gelecek.

Vatanım Sensin bu akşam neden yok? Üzücü haber

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Vatanım Sensin yayın akışında olmasına rağmen 19 Nisan 2018 tarihinde yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. Sevilen dizi kolaj bölümle ekranlara gelecek. İzleyiciler dizinin neden yayınlanmadığı ile ilgili olarak sosyal medyada ve internet sayfalarında arama yapıyor. İşte dizi ile ilgili son durum.


53. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANMADI

12 Nisan’da yayınlanan 52. Bölüm sonrasında herkes 53. Bölüm fragmanını beklerken Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. 19 Nisan akşamı ekranlara gelen kolaj bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.  

Vatanım Sensin bu akşam neden yok? Üzücü haber

52. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir. Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter.

Filippos ise Yunanistan’da ilan edilen seferberliğin yardımıyla Türklerin üzerine yürümek için büyük bir ordu kurmuştur. İki ordu cephede karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Filippos kendi planlarını uygulamak için harekete geçer.

KANAL D YAYIN AKIŞI

06:45 Kanal D ile Günaydın Türkiye
09:45 Çocuklar Duymasın
12:45 Gelinim Mutfakta
15:00 Magazin D
16:30 Arka Sokaklar
18:45 Ahmet Hakan’la Kanal D Haber
20:00 Vatanım Sensin
23:30 Çalsın Sazlar
01:45 Zodyak Kıyametin İşaretleri
04:00 Kalbim Ege’de Kaldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem