Valilik: Sokağa çıkma yasağı “sehven” oldu

Diyarbakır Valiliği, bugün öğle saatlerinden Lice ilçesine bağlı 9 bölgede ilan ettiği sokağa çıkma yasağının "sehven" basına duyurulduğunu açıkladı.Diyarbakır Valiliği'nce, bugün saat 12.00 sıralarında, kamuoyu ile paylaşılan ve yapılması planlanan opera

Valilik: Sokağa çıkma yasağı “sehven” oldu

Diyarbakır Valiliği, bugün öğle saatlerinden Lice ilçesine bağlı 9 bölgede ilan ettiği sokağa çıkma yasağının "sehven" basına duyurulduğunu açıkladı.

Diyarbakır Valiliği'nce, bugün saat 12.00 sıralarında, kamuoyu ile paylaşılan ve yapılması planlanan operasyonel faaliyetler nedeniyle Lice ilçesinin 9 bölgesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile ilgili duyuru maillerinin "sehven" atıldığı duyuruldu. Konuya ilişkin yapılan yeni açıklamada, kısa süre içerisinde birçok internet sitesinde yayına giren ve haber kanallarında alt yazı olarak geçen yasak ile ilgili gönderilen maillerin dikkate alınmaması istendi. Böylelikle, şuanda Lice ve bağlı bölgelerde sokağa çıkma yasağının olmadığı anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler