Üniversitede terör örgütü propagandası

SAMSUN'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) bazı sınıfların duvarlarına yazı yazdıkları ve terör örgütü propagandası yapmak için hazırladıkları pankartla yakalandıkları iddia edilen birisi öğrenci iki kişi gözaltına alındı. Olay, bugün Ondokuz Mayıs Ü

Üniversitede terör örgütü propagandası

SAMSUN'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) bazı sınıfların duvarlarına yazı yazdıkları ve terör örgütü propagandası yapmak için hazırladıkları pankartla yakalandıkları iddia edilen birisi öğrenci iki kişi gözaltına alındı.

Olay, bugün Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre OMÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi 24 yaşındaki O.A. ile arkadaşı Z.A. üniversitedeki bazı sınıfların duvarına yazı yazdıkları iddiasıyla polis tarafından yakalandı. İki şüphelinin duvarlara yazdıkları yazılarda suç ve suç unsuru olmadığı belirlendi. Şüphelilerin elinde ise yasa dışı terör örgütünün propagandasını yapmak için hazırladıkları pankart ele geçti. Mala zarar verme ve 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından gözaltına alınan iki kişinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem