Üçü de infaz edilmiş!

Zonguldak'ta bir evde, başlarından birer kurşunla vurularak öldürülmüş 2 kadın, 1 erkek cesedi bulundu.

Üçü de infaz edilmiş!

Zonguldak'ta bir evde, başlarından birer kurşunla vurularak öldürülmüş 2 kadın, 1 erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çınartepe Mahallesi Baruthane Sokak iki katlı bir evin alt katında meydana geldi. Bir süre önce cezevinden çıktığı öğrenilen B.D (34) ve annesi H.D'den (57) haber alamayan yakınları evlerine gitti. Aralık bırakılan kapının ardından eve giren yakınları, B.D, sevgilisi olduğu iddia edilen S.G ve H.D'nin cesetleriyle karşılaştı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri de evde inceleme yaptıktan sonra cesetler cenaze araçlarıyla Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis, B.D ile aralarında husumet bulunduğu iddia edilen H.K.'nin olayın faili olabileceği şüphesiyle, soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, H.K.'nın kiraladığı tahmin edilen aracı, evin yaklaşık 200 metre uzağındaki geniş alanda buldu. Olay Yeri İnceleme ekibi, terk edilmiş halde bulunan otomobilin üzerinde parmak izi taraması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler