Tuzla’daki yangın söndürüldü

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda 20 gün arayla üçüncü kez çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından söndürüldü.Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda dün çıkan yangın gece 23.00 sır

Tuzla’daki yangın söndürüldü

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda 20 gün arayla üçüncü kez çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından söndürüldü.

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda dün çıkan yangın gece 23.00 sıralarında kontrol altına alınabilmişti. Aynı bölgede bugün yeniden alevler yükselmeye başladı. Yangın ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan da iki helikopterin müdahale ettiği yangın bir süre sonra söndürülebildi. Yangın nedeniyle ormanlık alan tahrip oldu.

İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler