Türkiye'ye beklenen ziyaret gerçekleşti!

Mültecileri ziyaret etmek için Türkiye'ye gelmesi beklenen Almanya Başbakan'ı Merkel Türkiye'ye geldi. Mültecilere ziyaret etmek üzere Gaziantep'e gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel'i Başbakan Ahmet Davutoğlu karşıladı. Davutoğlu, Almanya Başbakanı Ang

Türkiye'ye beklenen ziyaret gerçekleşti!

Mültecileri ziyaret etmek için Türkiye'ye gelmesi beklenen Almanya Başbakan'ı Merkel Türkiye'ye geldi.

Mültecilere ziyaret etmek üzere Gaziantep'e gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel'i Başbakan Ahmet Davutoğlu karşıladı. Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile Nizip ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaret edecek.
 
 Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 16.45'te Gaziantep'e gitmişti. Davutoğlu'nu, Gaziantep Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve diğer kişiler karşıladı.
 
Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala da Gaziantep'e geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler