| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 16 Kasım 2012 10:32 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:42

‘Türkiye, KKTC’ye maaş yardımı yapmayacak’

 Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Akça, KKTC’ye yapılan yardımlarda köklü bir reforma gidileceğini açıkladı. Buna göre yardımlar sadece altyapı ve özel sektörün kalkındırılma-sına gidecek. Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, “KKTC’ye ekonom

 

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Akça, KKTC’ye yapılan yardımlarda köklü bir reforma gidileceğini açıkladı. Buna göre yardımlar sadece altyapı ve özel sektörün kalkındırılma-sına gidecek.
 
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, “KKTC’ye ekonomik yardımların devam edeceğini, ancak bundan sonra maaş yardımı yapılmayacağını” açıkladı. Kuzey Kıbrıs’a yapılan yardımların kullanım alanlarında köklü değişiklikler olacağını kaydeden Akça, “Yardımlar sadece altyapı, özel sektörün kalkındırılması gibi alanlara yapılacak” dedi. Akça’nın açıklamalarını değerlendiren KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, “Bazı cömertçe dağıtılan paralar konusunu düzeltmemiz lazım” dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!