Türkeş’in mirasını yiyorsun

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mektup yazdı. Tuğrul Türkeş gibi Devlet Bahçeli’nin de Alparslan Türkeş’in mirasını yediğini belirten Çakıcı, hangi şehir ülkücünün

Türkeş’in mirasını yiyorsun

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mektup yazdı.

Tuğrul Türkeş gibi Devlet Bahçeli’nin de Alparslan Türkeş’in mirasını yediğini belirten Çakıcı, hangi şehir ülkücünün ailesini sordun. Hangi ülkücünün sorunu ile ilgilendin. Demokrasiden bahsediyorsun, parti içinde tek adam, tek lider bir diktatör gibi işine geleni, lafından çıkmayanı koruyorsun. Hala Sovyetlerin kontrolünde olan Orta Asya’dan başka bir yeri gözün görmüyor. Devlet adamlığı bu değil. Bu sözlerim sadece senin şahsınadır” ifadelerine yer verdi.

İşte o Mektup:

1-611.jpg

2-206.jpg

3-093.jpg

4-038.jpg

5-022.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem