“TÜRKAV sorumluluğunun bilincindedir”

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şubesi Üyelerin katılımıyla İstişare kurulunu geniş katılımla yaptı.

“TÜRKAV sorumluluğunun bilincindedir”
Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla yapılan İstişare kurlunda, Divan heyeti Başkanlığına İbrahim Sağlam, kâtip üyeliklere Ömer Bayraktar ve İmdat Bayram seçildi.

Yönetim Kurulunca İstişare genel kurul üyelerine sunulan 2016 yılı Yönetim kurlu raporu, mali rapor ve denetleme kurulu raporları okunarak oybirliği ile kabul edildi. 

Gündemin konuşmalar maddesinde üyeler söz alarak TÜRKAV’ın üyesi olmaktan onur duyduklarını ifade ederek, Ülkenin içinde bulunduğu konularla ilgili görüşlerini sundular.

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru’ya Divan heyeti tarafından söz verilirken Kuru, “İstişare toplantısının amacının 2016 yılının istişare edilerek, TÜRKAV’ in yaptığı faaliyetleriyle ilgili siz değerli üyelerimizi bilgilendirme yapmaktayız.” dedi.

TÜRKAV İSTİŞAREYE ÇOK ÖNEM VERMEKTEDİR

Şubeler Çalışma yönetmeliğinde ve Vakıf senedinde de yer almaktadır.  Başkan Kenan Kuru, “TÜRKAV, şehrimize ve Ülkemize sivil toplum anlayışıyla kamuoyunu aydınlatıcı açıklamaları olmaktadır. Yönetim Kurulumuzla Gazeteciler Cemiyetinde özellikle son zamanlarda Kamu çalışanlarına ve Kamu binalarına yapılan saldırılara dikkat çekilmiştir. Neden Kamu binaları ve Kamu çalışanları diye baktığımızda Türk Milletin beyin gücünün hedef alındığı görülmektedir. Kamu Çalışanları ülkemizde beyin gücünü temsil etmektedir.” ifadelerini kullandı.

TÜRKAV’ in elit bir üye yapısına sahip olduğunu ifade eden Kuru, “farklı mesleklerin bir araya getirtmesiyle oluşan TÜRKAV’ın üye görüntüsü Kamuyu temsil etmektedir. Son olarak genel kurulun Trabzon’umuza ve Ülkemize ve Kamu çalışanları için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem