| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 12 Aralık 2007 09:05 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:19

Türban takmayan kızını öldürdü

  Kanada'da 57 yaşındaki bir adam, türban takmak istemediği ileri sürülen 16 yaşındaki kızını öldürdü.  Toronto polisinden yapılan açıklamada, bir adamın kızını öldürdüğü yönünde bir istihbarat alındığı ve Aksa Parvez adındaki kızın kaldırıldığı hastanede

  Kanada'da 57 yaşındaki bir adam, türban takmak istemediği ileri sürülen 16 yaşındaki kızını öldürdü.  Toronto polisinden yapılan açıklamada, bir adamın kızını öldürdüğü yönünde bir istihbarat alındığı ve Aksa Parvez adındaki kızın kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi.

Ölen kızın babası Muhammed Parvez'in ise evinde gözaltına alındığı ve yarın kızını öldürmekten mahkemeye çıkarılacağı kaydedildi. Polis açıklamasında, Muhammed Parvez'in cinayeti neden işlediği bilgisi yer almazken, genç kızın arkadaşları basına yaptıkları açıklamalarda, Aksa'nın, türban takmak istemediği için ailesiyle arasının kötü olduğunu söylediler.

Genç kızın arkadaşları, Aksa'nın, ailesiyle birlikte olduğu zamanlarda türban taktığını, ancak okula geldiğinde çıkardığını, eve giderken ise yeniden türbanını taktığını ileri sürdüler. Aksa'nın 26 yaşındaki ağabeyinin de polisin çalışmasını engellemekle suçlandığı belirtiliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!