Turan Altuntaş: "Ekmeğimiz için mücadele veriyoruz”

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler odasından referandum için açık destek.

Turan Altuntaş: "Ekmeğimiz için mücadele veriyoruz”

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, Trabzon’da hizmet veren dolmuş, taksi, minibüs ve otobüs durak başkanlarını Alyans Restoran’da gerçekleşen toplantıda bir araya getirdi. Geniş katılımın sağlandığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Trabzon Şoförler Odası Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 
Ardından konuşma yapan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, “Şoförler odası olarak amacımız, kaliteli ve şehre yakışır bir hizmet sağlamaktır. Şoför esnafı arkadaşlarımız da bu konuda hassas şekilde görevlerini yapmaktadırlar. Şoför esnafının ufak sıkıntıları haricinde sıkıntıları yoktur. Bizler ekmeğimiz için mücadele veriyoruz”  ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
 
Başkan Altuntaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yıllardan beri bu mesleğin içersindeyiz. Ama 2005 yılından beri Trabzon şoför esnafının her tarafta kimliği ve sicili değişti. Daha önce bankalardan bile para alamazken, şimdi bankalar büyük paralar vermek için şoför esnafının peşine dolanıyor. Bugün gelmiş olduğumuz noktada yapılan her şeyde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her zaman yanımızda olmuştur. Başkan Gümrükçüoğlu’nun selamlarını da sizlere iletiyorum. Bugüne kadar sizlere yardımcı oldu, bugünden sonra da yanınızda olmaya devam edecek.”

Turan Altuntaş:
 
İSTİŞARELERLE SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ
 
“Bugün Trabzon’da baktığımız zaman, şehir içersinde bir tane ihaleyle verilen taksi minibüs otobüs plakası yoktur. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin her tarafta ihaleyle plakalar veriliyor ama Trabzon merkezinde bir tane plaka verilmemiştir. Neden derseniz, Şoförler Odası görevini bilinciyle yapıyor, istişarelerde bulunuyor. Bundan sonra da böyle yapacaktır. Diğer illerde yapılan toplantılara gittiğimiz zaman belediye başkanları oda başkanlarından ağlıyor. Bizim şükürler olsun öyle bir sorunum yok. Hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz”
 
BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE SIKINTIMIZ OLMAZ
 
“Şehir içersinde ve şehir dışında doğu ve batı taraflarda özelleşen otobüsler vardı. Bu otobüsler disiplinli şekilde çalışmıyordu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, özel otobüslerin görevleri bittikten sonra kendileri aldı ve belediye olarak çalıştırıyorlar. Siyah plakalı otobüslerimizle bizim hiçbir bir sıkıntımız olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.”
 
EVET DİYECEĞİZ
 
“Referandum sürecine girdik. Nisan ayında evet hayır oylaması olacak. Trabzon Şoförler Odası olarak, şoför esnafı olarak biz ‘evet’e destek veriyoruz. Bugün baktığımız zaman binlerce kişiye ekmek kapısı olan dolmuşlarımızla ilgili ne sorun yaşandıysa, yapılabilecekler çerçevesinde Ak Parti sıkıntılarımızı çözdü. Biz de bunu dikkate alıyoruz ve şoför esnafı olarak esnafımızın yanında oluyoruz. Dün de söyledik bugün de söylüyoruz. Birileri çıkıp bize kızabilir ama ben şoförler odası başkanı olarak ekmeğime kim destek veriyorsa o tarafta olmak zorundayım.”
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem