TÜFAD Antrenörlere seminer verecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından Mayıs ayında yapılması planlanan ve 6 Ekim 2015 tarihinde hayatını kaybeden Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski Asba

TÜFAD Antrenörlere seminer verecek
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından Mayıs ayında yapılması planlanan ve 6 Ekim 2015 tarihinde hayatını kaybeden Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski Asbaşkanı iş adamı Kenan İskender’in adının verildiği Antrenör eğitim semineri öncesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon’da bir restoranda yapılan toplantıya TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu, Antrenörler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Hayri Tekelioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan zorunlu antrenör eğitim seminerine, Trabzonspor’a ve Trabzon futboluna büyük emekleri geçen merhum Kenan İskender’in adı verilmiştir. Bu zorunlu seminere a-b-c lisanslı antrenörlerin katılması zorunludur.

Daha önce güncelleme seminerine katılmayan lisansı TFF Teknik Direktör, TFF A - B olanlar için Haziran ayında son kez güncelleme semineri düzenlenecektir. Bu seminere lisansı UEFA olanlar katılmayacaktır.

1-4 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan geleceğin yıldızları turnuvasına 2003 doğumlu futbolcularımızla TÜFAD Trabzon karması adı altında katılacağız.

3-7 Nisan tarihleri arasında 40 yaş üstü TÜFD Olgunlar Turnavasına Trabzon’u temsilen katılacağız.

Kulüplerimizle sözleşme yapan TÜFAD şubemizden referans alan 195 Antrenörümüze eşofman hediyesinde bulunduk.

Yaklaşık 45 amatör kulüplerimize, Gümüşhane dahil 45 adet maç topu hediyesinde bulunduk.

300 üyemize Trabzonspor ve 1461 Trabzon müsabakalarını izlemek için Passolig desteği verdik.

Antrenörlerimize dayanışma gecesi düzenleyerek, amatörde ve profesyonelde Trabzon’u başarılı kılan antrenörlerimizi ödüllendirdik.

Yaklaşık 23 üyemizin yüksekokulda okuyan çocukları için her ay burs imkanı sağladık. Bu sayıyı ve ödemeleri gelecek yıllarda imkânlarımız ölçüsünde arttırarak ve düzenli olarak ödemeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem