TTSO’dan İran Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti

TTSO, İran'ın eski Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani için İran Başkonsolosluğu’na taziye ziyaretinde bulundu.

TTSO’dan İran Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile beraberindeki meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu’na taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Hacısalihoğlu, geçen ay hayatını kaybeden eski Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani için açılan taziye defterine başsağlığı dileklerini yazdı.

 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant, TTSO Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, yönetim kurulu sayman üyesi Murat İskender, yönetim kurulu üyeleri Tolga Avcı ve İsmail Gençcelep ile genel sekreter Hakan Gürhan, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu’nu ziyaret etti. Başkonsolos Reza Baghban Kondori ile görüşen TTSO heyeti, geçen ay hayatını kaybeden İran İslam Cumhuriyeti eski cumhurbaşkanlarından Haşimi Rafsancani için taziye dileklerin iletti.
 
Başkan Hacısalihoğlu, Rafsancani için açılan taziye defterine şunları yazdı:
 
“Sayın Rafsancani, gerek İran’ın gerekse İran-Türkiye ilişkilerinin gelişmesine büyük katkıda bulunmuş, önemli görevler yapmıştır. Tüm İran halkına ve ailesine başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”
 
Başkonsolos Kondori de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TTSO’dan İran Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti

TTSO’dan İran Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem