TTSO’da Suudi Emirle yatırım toplantısı

Suudi Emir TTSO'yu ziyaret etti.

TTSO’da Suudi Emirle yatırım toplantısı

Suudi Arabistan Emiri Saif Al Eslam Bin Saud Bin Abdulaziz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek bölgedeki yatırım olanaklarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
 
S. Arabistan’ın başkenti Riyad’da Şubat ayında düzenlenecek olan inşaat ve turizm konulu fuarla ilgili olarak Türk firmalarına bilgi vermek amacıyla Trabzon’a bir çalışma gezisi düzenleyen Suudi emir Saud Bin Abdulaziz ve beraberindeki heyet, TTSO’yu ziyaret etti.
 
Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu başkan yardımcıları Coşkun Kahraman ve Erkut Çelebi, yönetim kurulu sayman üyesi Murat İskender ile yönetim kurulu üyeleri Tolga Avcı, Özcan İlarslan ve İsmail Gençcelep tarafından karşılanan Emir Bin Abdulaziz, TTSO üyesi firmaları Şubat ayındaki fuara davet etti. Trabzon’u çok beğendiklerini ve burada yatırım olanaklarını da araştırmak istediklerini vurgulayan Bin Abdulaziz, ayrıca Arap turistlerin istekleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.
 
Konuk emire Trabzon’daki turizm olanakları ve yatırımlarla ilgili bilgi veren TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Amacımız yapacağımız yatırımlarla bölgeye daha fazla turist gelmesini sağlamak. Bu konuda her türlü işbirliğine açığız” ifadesini kullandı.

TTSO’da Suudi Emirle yatırım toplantısı

TTSO’da Suudi Emirle yatırım toplantısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem