TSK YPG mevzilerini yerle bir etti

Kilis sınırında Fırat'ın batısındaki YPG hedefleri işaret fişekleri ile belirlendi, obüs ve tanklarla vuruldu. Kilis sınırında akşam saat 19:15 sıralarında yeniden atış sesleri yükseldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kilis'te koşulları birlikleri tarafından

TSK YPG mevzilerini yerle bir etti

Kilis sınırında Fırat'ın batısındaki YPG hedefleri işaret fişekleri ile belirlendi, obüs ve tanklarla vuruldu.

Kilis sınırında akşam saat 19:15 sıralarında yeniden atış sesleri yükseldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kilis'te koşulları birlikleri tarafından önce ışık saçan işaret fişekleri ateşlenerek, YPG mevzileri işaretlendi. Ardından ise Yüksektepe Hudut Karakolu ve Kilis'in Dağbeyli ilçesindeki Dağ Hudut karakolu sorumluluk alanlarına yerleştirilen obüs topları ile YPG mevzileri vuruldu. Sınır hattındaki diğer karakolların sorumluluk alanlarında hazır bekletilen 100'ü aşkın tank ve ateş destekleme vasıtaları tarafından da belirlenen hedefler ardı ardına vuruldu.

Yaklaşık bir saat süren atışlarla Telrıfat ve Şavarikat bölgelerinin vurulduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem