Trabzonspor'un talebi reddedildi

Şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve 5 kişinin yeniden yargılanmasına başlandı. Duruşmanın başlamasıyla Tarabzonspor avukatları reddi hakim talebinde bulundu ancak mahkeme talebi reddetti.Haklarında yeniden yargılama kararı verilen Fenerbahç

Trabzonspor'un talebi reddedildi

Şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve 5 kişinin yeniden yargılanmasına başlandı. Duruşmanın başlamasıyla Tarabzonspor avukatları reddi hakim talebinde bulundu ancak mahkeme talebi reddetti.

Haklarında yeniden yargılama kararı verilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve 5 sanığın şike davası kapsamında yeniden yargılanmalarına başlandı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Olgun Peker, Abdullah Başak ile Ahmet Çelebi hazır bulunurken, sanık Selim Kımıl ise katılmadı.

Duruşma salonu küçük olduğu için zaman zaman yer tartışmaları yaşandı. Duruşmaya davaya müdahil olan Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun avukatları da katıldı.

Kimlik tespitleri ile başlayan duruşmada söz alan Trabzonspor avukatları, reddi heyet talebinde bulundu. Avukatlar, heyetin tarafsızlığını yitirdiğini savunarak, davadan çekilmesini istedi. Aziz Yıldırım avukatı Deniz Tolga Aytöre de talebin hukuki olmadığını ve davayı uzatma amaçlı olduğunu iddia etti. Mahkeme heyeti, talebi karara bağlamak için duruşmaya kısa bir ara verdi. Tekrar başlayan duruşmada mahkeme reddi hakim talebini reddetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler