Trabzonspor’u Hopa’da ağırlamak onurdur

Bal ligini hedefleyen Artvin Hopaspor önümüzdeki sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Trabzonspor’la dostluk maçı oynamak için düğmeye bastı

Trabzonspor’u Hopa’da ağırlamak onurdur

Bal ligini hedefleyen Artvin Hopaspor önümüzdeki sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Trabzonspor’la dostluk maçı oynamak için düğmeye bastı

BAŞKAN KOYUNCU: “BİZ HAZIRIZ “

Trabzon Artvinliler Derneği’nin önayak olduğu Trabzonspor ve Artvin-Hopaspor arasındaki dostluk maçı projesine hem Trabzon cephesinden hem de Hopa cephesinden tam destek var. Bal ligini hedefleyen ve önümüzdeki günlerde Arhavispor’la final maçı oynayacak olan Hopaspor ‘un kulüp Başkanı Nedim Koyuncu “Trabzonspor’u Hopa’da ağırlamak bizler için büyük mutluluk ve gurur verir. Hopaspor olarak böyle bir girişime her türlü desteğe hazırız” dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI VAR

2016-2017 sezonu öncesi gerçekleşecek hazırlık maçları kapsamında Artvin-Hopaspor’la dostluk maçı oynanması fikrine Trabzonspor cephesinden de tam destek var. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta “Artvin halkının bu talebini geri çevirmeyiz” dedi.

Bu arada Artvin-Hopaspor Bal ligi final maçı öncesi 13 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Trabzonspor A2 takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

AMACIMIZ SPORUN GÜZEL YÜZÜNÜ GÖRMEK

Trabzonspor ile Artvin arasında sadece futbol değil diğer branşlarda da güzel diyaloglar kurmayı hedeflediklerini belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Geçen hafta içinde oynanan İmperial Hastanesi İdmanocağı-CSM Bükreş voleybol karşılaşması ile Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes basket maçlarını Artvin’den gelen taraftarlarımızda destek verdi. Trabzonspor-Artvin Hopaspor arasındaki dostluk maçı hazırlıklarına başladık bu maça büyük önem veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem