| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 06 Şubat 2020 10:27 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 14:12

Trabzonsporlu genci öldüren kişi yakalandı

İstanbul'da Trabzonsporlu genci öldüren kişi yakalandı.

İstanbul, Büyükçekmece’de gürültü yaptığı gerekçesiyle bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldüren şahıs yakalandı. Katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 2 Şubat Pazar günü saat 03.50 sıralarında Büyükçekmece’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı sonrası sahilde arkadaşlarıyla müzik dinleyerek galibiyeti kutlayan Ahmet Can Avşar (20), gürültü yaptıklarını öne sürerek kendileriyle tartışan şahsın evinin balkonundan pompalı tüfekle ateş açması sonucu vurulmuştu. Ahmet Can Avşar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı kaçmıştı.

Polis, cinayet şüphelisinin Ş.E. (43) olduğunun tespit edilmesinin ardından şahsı yakalamak için çalışma başlatmış, zanlının evinde yapılan aramada olayda kullandığı silah ele geçirilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda katil zanlısının olaydan hemen sonra Bursa’ya kaçtığı tespit edildi. Şüpheli Ş.E., dün Bursa’da düzenlenen operasyonla yakalanarak İstanbul Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Haksız yere öldüren öldürülür,..
6 yıl önce

İsim yerine yazılan yorumdur Bu

O
Onuncu köylü
6 yıl önce

Bazı dar kafalar bu hazin olayı taraftarlığa holiganlığa yıkmak istediler. Fitneden kimseye fayda olmaz. Taraftarımızı galeyana getirip holigan olaylarına çevirmek isteyenlere dikkatli olunmalı. Bu olay kişisel bir tartışmadan dolayı olmuştur. Yani dahada açıklıyım bir fenerli trabzonlu tartışması değildir. Ve adam öldürenin cezası hapis yatmak kadar kolay olmamalıdır. Bilmem anlaşıldımı...

Y
yorumcu
6 yıl önce

“anama kufur etti , kaldiramadim vurdum” diyecek ve takim elbisesiyle alabilecegi en hafif cezayi alacak.Cunku adalet yok.

D
davut
6 yıl önce

Hapishanede bu arkadaşa şimdiden Allah rahmet eylesin diyorum.