| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 04 Ağustos 2015 15:24 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 14:30

Trabzonlu vekilden ilginç ‘koalisyon’ yorumu

Trabzon’un tek kadın milletvekili ve AK Parti Trabzon Milletvekili av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve parti yöneticilerle Haber61’i ziyaret etti. Ziyarette soruları da cevaplayan Köseoğlu, “Herkes kilosunu bilerek ta

Trabzon’un tek kadın milletvekili ve AK Parti Trabzon Milletvekili av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve parti yöneticilerle Haber61’i ziyaret etti. Ziyarette soruları da cevaplayan Köseoğlu, “Herkes kilosunu bilerek tartıya çıkacak. Kilonuz 20 gramken 100 kiloluk karşılık bekliyorsanız olmaz” dedi.

AK Parti’ye her şeye hazırlıklı olduğunu vurgulayan Köseoğlu, “İktidara da muhalefete de koalisyona da seçime de hazırız” dedi. Artan terör olayları ile ilgili ise, “Yeni hükümet kurma sürecini sabote etmek istiyorlar” şeklinde değerlendirmede bulundu.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!