Trabzonlu Turan Kuloğlu HSYK'ya atandı

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı görevine Trabzonlu Turan Kuloğlu atandı.

Trabzonlu Turan Kuloğlu HSYK'ya atandı

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turan Kuloğlu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Atama Dairesinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Atama Dairesinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Turan Kuloğlu'nun hali hazırda Yargıda Birlik Derneği’nin Yönetim Kurulunda görev aldığı bildirildi. 


TURAN KULOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Trabzon ili Araklı ilçesi Çamlıktepe köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde okudu. Ortaokul ile lise eğitimini sırasıyla Araklı İmam Hatip Lisesi, Kıbrıs Lefkoşa Türk Lisesi ve Araklı Lisesi’nde tamamladı.

Üniversiteyi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan Kuloğlu, bu okuldan 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında Hakimlik stajını Üsküdar Adliyesi’nde yaptıktan sonra 2007 yılında Alanya Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliğine atandı. Sırasıyla Nurdağı (Gaziantep), Bayburt Hakimliklerinden sonra 2011 yılında Yargıtay meslek içi eğitimine katıldı.

2012 yılında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nde tetkik hakimliği görevine getirildi. 2014 yılı Haziran ayında da Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı’na atandı. Turan Kuloğlu, 2015 yılı Nisan ayında ise Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler