Trabzonlu Rektörün üniversitesine ödül!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne “Sağlığa Katkı Sağlayan Resmi Kuruluş” ödülü   Kutup Yıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği tarafından bu sene 9. su yapılan ‘Sağlık Alanında Hizmeti Geçen Kişi ve Kuruluşlara Plaket Merasimi’ programı Üsküdar Belediyesi Şemsi

Trabzonlu Rektörün üniversitesine ödül!
Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne “Sağlığa Katkı Sağlayan Resmi Kuruluş” ödülü
 
Kutup Yıldızı Sağlık Gönüllüleri Derneği tarafından bu sene 9. su yapılan ‘Sağlık Alanında Hizmeti Geçen Kişi ve Kuruluşlara Plaket Merasimi’ programı Üsküdar Belediyesi Şemsi paşa Sosyal Tesislerinde icra edildi.
 
Yaklaşık 300 gönüllünün katıldığı programda Dernek Başkanı Op. Dr. Abdullah Daştan, misafirlere hitaben yaptığı konuşmada katılımcılara dernek hakkında kısa bir bilgi verdi.
Dernek bu yıl “Sağlığa Katkı Sağlayan Resmi Kuruluş” dalında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni ödüle layık buldu.
 
Ödülü dernek başkanının elinden alan Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl yaptığı konuşmada “Ülkemizde 100 yıla yaklaşan süreçlerde Sağlık Bakanlığı'nın eğitim ve araştırma hastaneleri var. Bunlar ülkenin yaklaşık yüzde 40-45 uzmanını yetiştiriyor. Bugün 55 eğitim araştırma hastanemiz uzmanlık veriyor. Bu uzmanların standardını yükseltebilmek, vizyonunu geliştirebilmek ve bunu YÖK çatısı altında üniversitelerimizin standardıyla standardize edebilmek adına Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne ciddi biçimde eğitim ve araştırma hastanelerimizin ihtiyacı var. Üniversitemizin, eğitim ve araştırma hastanelerimizdeki dinamiklerimizi, bugünkü konumumuzu korumak değil, gelecek hedeflerimize ulaşma anlamında çok önemli bir sorumluluğu ve misyonu var. Bu gayeyle kollarımızı sıvadık. İnşallah üniversitemizin de katkılarıyla ülkemizi sağlık alanında dünya markası yapacağız” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem