Trabzonlu Nuhoğlu yeniden başkan

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin (UND) 39. Genel Kurulunda Çetin Nuhoğlu tekrar başkan seçildi.

Trabzonlu Nuhoğlu yeniden başkan
Bu yıl 43. yılını kutlayan UND'nin Genel Kurul toplantısında Trabzonlu Çetin Nuhoğlu tekrar başkan seçildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katıldığı Genel Kurula çok sayıda nakliyeci katıldı.

UND gerçekleştirdiği genel kurul etkinliklerinde, yeni yönetim kurulunu ve başkanı seçerken sektörün geleceği ile ilgili yapılması gerekenler de yapılan panellerle tartışıldı. Dünya Ticaret Örgütü'nün Ticarete Kolaylaştırma Anlaşması’nın "Ekonomi ve Dış Ticarete Etkileri" başlıklı panelde özellikle tarife dışı engellerin kaldırılmasının dünya ticaretinin büyümesine yapacağı etkiye vurgu yapıldı. Panelde, ihracata konu olan malların artık gümrüklerde beklemeden rahatça sınırları geçebildiği bir dönemin başlayacağı belirtilerek Türkiye olarak hangi adımların atılabileceği konuşuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem