Trabzon'da Tapu ve Kadastro hizmetlerinde yeni dönem

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Tapu ve Kadastro haftasında Bölge müdürünü makamında kabul etti. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Tapu ve Kadastro Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla kapsamında Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher ve beraber

Trabzon'da Tapu ve Kadastro hizmetlerinde yeni dönem

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Tapu ve Kadastro haftasında Bölge müdürünü makamında kabul etti.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Tapu ve Kadastro Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla kapsamında Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. 
 
Vali Öz kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye’de son yıllarda kadastro anlamında önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade ederek; “Teknolojinin gelişmesi hem de dijital verilere ulaşma kolaylığıyla birlikte kadastro sürecini artık daha hızlı ve daha sağlam yapabiliyoruz. Tapu Kadastro sistemimizde bilişim alt yapısını kullanarak, bilgisayar destekli ve web tabanlı hizmetlerle birlikte güzel çalışmalarımız var. Bazı küçük sorunlarımız dışında Trabzon’da bu çalışmaları tamamladık ve kadastro hizmetlerimizde belli bir standart’a ulaştık. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların yanında bizler için en önemli hizmetlerden birisi insanlarımızın mülkiyet hakkını koruyan tapu sicil sistemimiz ve hizmetlerimiz olmuştur. Teknolojiyi de kullanarak bu sistemimizde de son yıllarda hizmet kalitemizi daha da yükselttik!”dedi. 
 
dsc_1783.jpg
 
Geçmiş yıllarda insanlarımızın tapu ve nüfus idaresi hizmetlerinde bazı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Vali Öz “Her iki idaremizde de bilişim alt yapısı ve teknolojiyle birlikte insan kalitesi ve hizmet anlayışında önemli değişimler yaşadık. Artık vatandaşlarımız tapu idarelerimizde daha güzel ve sağlıklı ortamda nitelikli hizmetler alabiliyorlar. Hizmet ortamlarımız artık vatandaşımızın rahat hizmet alabileceği hale getiriliyor. Kısa zaman içerisinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz iki yönlü bir çalışmamız söz konusu. Bunlardan ilki Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğümüz ve Tapu Kadastro müdürlüklerimiz için güzel bir hizmet binası oluşturma konusundaki gayretlerimiz. İkincisi ise Ortahisar Hükümet Konağımızın düzenlemesini yaparak Tapu ve Nüfus hizmetlerimizle birlikte o bölgede daha nitelikli hizmet verecek bir ortamı hazırlamak. Planladığımız çalışmaların yanında Vilayet binamızdaki Tapu müdürlüğümüz ve diğer hizmet birimlerimizde de belli standartları iyileştirme ve hizmet kalitesini yakalama konusunda da çalışmalar gerçekleştirdik. Yapılan tüm güzel çalışmalarla birlikte hepimizin amacı vatandaşımıza daha nitelikli daha kaliteli ve daha hızlı hizmetler sunmaktır. Bundan dolayı çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı bölge müdürümüze Kadastro ve Tapu Müdürlerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
dsc_1785.jpg
 
dsc_1787.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem