Trabzon’da muhtarlar ülke gündemine oturdu

Beştepe’ye rest çekti, İlk muhtar arkadaşları kınadı.

Trabzon’da muhtarlar ülke gündemine oturdu

Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır’ın açıklamaları ülke gündemine oturdu.

Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan muhtarlar buluşmasına davet edilirse gitmeyeceğini duyurmasının üzerinden çok geçmeden kendi Trabzon’daki muhtar arkadaşları tarafından tepki aldı.

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, “Vakfıkebirli bir muhtarımızın Cumhurbaşkanlığı külliyesi ziyareti konusunda yaptığı açıklamalar talihsiz ve art niyetli açıklamalardır” ifadelerine yer verdi. Kaya’nın yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; Muhtarlarımızın Cumhurbaşkanlığı külliyesini ziyaret etmek hakkıdır, muhtarın görevini yapmasıdır.. Muhtarlık sıradan yapılan bir görev değildir. Muhtarlık görevi kutsaldır. Halk ile devletin arasında altın köprüdür. Cumhurbaşkanlığı Sarayında muhtarların ağırlanması halkın ağırlanmasıdır. Çünkü Muhtarı bir siyasi görüşten değil her siyasi görüşten insanlar seçmektedir. Muhtarımıza külliyeden davet gelmemiştir. Geldiği zaman değerlendirilecektir.. Muhtar camiasında sıradanlık ve menfaatçılık yoktur. Menfaatçilik ve sıradanlık kişinin karekterindendir..Bu muhtarın yaptığı açıklamalar muhtar camiamızı bağlamaz bizimle bir ilgisi yoktur. Cumhurbaşkanımızn memleketin her yerine ulaşması mümkün değil. Bu ancak muhtarlarımız vasıtasıyla köyde mahallede Cumhurbaşkanını temsil etmekteyiz. Bizim böyle bir görevimiz var. bizi milletin evinde ağırlayan Cumhurbaşkanımıza en derin şükranlarımız sunuyoruz. bu ziyaretler hiyerarşinin gereğidir. Cumhurbaşkanının davetine icabet etmektir. Cumhurbaşkanlığı sarayına her muhtar gitmek ister. Trabzon Muhtarlar federasyonu olarak kamuoyuna saygıyla duyurulur açıklaması yapıldı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler