Trabzon'da MHP'li Meclis Üyesi dayak yedi!

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon'da MHP'li Meclis üyesi Hasan Bayrak uğradığı saldırı sonrasında tedavi altına alındı.

Trabzon'da MHP'li Meclis Üyesi dayak yedi!

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon'da MHP'li Meclis üyesi Hasan Bayrak uğradığı saldırı sonrasında tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Yomra İlçesinde meydana gelen olayda, Yomra Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Hasan Bayrak, yolda yürüdüğü esnada kimliği belirsiz iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Bayrak Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. 

Aynı zamanda Yomra Kent Platformu Başkanı olan Hasan Bayrak, dün düzenlediği basın toplantısı ile Yomra Belediye Başkanı ibrahim Sağıroğlu hakkında 9 ayrı iddia ortaya atmıştı.

Hasan Bayrak’ın dayak yemesinin ardından MHP il başkanlığından sert açıklama geldi. İl başkan vekili Ömer Arslan, “5 Nisan Salı günü Yomra’da belediye meclis üyemizin darp edildiği nahoş bir olay gerçeklemiştir. Bu olayın faillerini şiddetle kınıyoruz. Bu darp olayına maruz kalan meclis üyemiz Sayın Hasan BAYRAK kardeşimize acil şifalar dileriz. Bu olayı yapanları bir kez daha kınıyor ve de ilgili mahkemeleri göreve çağırıyoruz. Sorumluların acilen yakalanıp yargılanmalarını bekliyoruz.”dedi.

Arslan, “ Belediye Başkanı ile ilgili her partiden meclis üyelerinin birlikte gazetede yayınlanan demeçleri ve verdikleri bilgiler doğru ise demek ki Yomra’da çok vahim ve kanunsuz olaylar vuku bulmaktadır. Bunları açıklayan duyarlı meclis üyeleri dayakla susturulmaya çalışılmaktadır. Tekrar ediyoruz; Derhal hukuk harekete geçirilerek, bu iddialar araştırmalı ve gerekli yasal işlemler yapılmalıdır. Doğrular da ivedilikle kamuoyuna bildirerek, bütün gerçekler açıklamalıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin üzerine gideceğiz, gerekirse Başkan için suç duyurusunda bulunacağız.”ifadelerine yer verdi. 

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem