Trabzon'da hastaneler boşaldı!

Trabzon’da bir süredir etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bırakırken hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor.    Trabzon’daki hastanelerin poliklinik sayıları yarı yarıya düştüğü gözlenirken özellikle acil servislere düşme sonucu gelen va

Trabzon'da hastaneler boşaldı!
Trabzon’da bir süredir etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bırakırken hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. 
 
Trabzon’daki hastanelerin poliklinik sayıları yarı yarıya düştüğü gözlenirken özellikle acil servislere düşme sonucu gelen vaka sayısı arttı. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde poliklinik sayısı 3 bin 500 ila 4 bin arasında değişirken kar yağışının ardından bu rakam bin 600’lara geriledi.
 
Olumsuz hava nedeniyle Trabzon Balık Hali’ne 2 gündür hemen hemen hiç balık girmezken tezgahlarda genellikle kültür balığı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem