Trabzon'da canlı bomba yakalanmadı...

Haber61 – Haber Servisi – Ankara saldırısının ardından sosyal medyadaki bilgi kirliliği gitgide içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bu tür eylemler sırasında özellikle Trabzon’da birkaç kişinin yalan sözleri çığ gibi yayılarak şehir efsanesine dönüyor. Ankara’

Trabzon'da canlı bomba yakalanmadı...

Haber61 – Haber Servisi – Ankara saldırısının ardından sosyal medyadaki bilgi kirliliği gitgide içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bu tür eylemler sırasında özellikle Trabzon’da birkaç kişinin yalan sözleri çığ gibi yayılarak şehir efsanesine dönüyor. Ankara’da geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen PKK’nın uzantısı TAK’ın gerçekleştirmiş olduğu terör saldırısında 37 vatandaşımızı kaybetmesinin ardından yayılan asılsız haberler yüzünden Trabzon’da yaşayan vatandaşların paniklemesine neden oldu.

Haber merkezimizi sürekli olarak arayan Trabzonlu vatandaşlar “Trabzon’da canlı bomba yakalandı mı?” Diye sorması ise Trabzonlunun ruh halini yansıtır oldu. Güvenlik Muhabirimizin uzmanlardan edindiği bilgiye göre; Sosyal medya dolaşan ve neredeyse şehir efsanesi olan canlı bomba ve Trabzon’da aranan bomba yüklü araç gibi bir durumun olmadığı öğrenildi.

Uzmanlar, bu tür yayınlar ve bunları sosyal medya paylaşanların anlamadan PKK’ya hizmet ettiğini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler