Trabzon'da canlı bomba yakalandı mı?

Türkiye'nin merkezinde Ankara'da 10 Ekim, 17 Şubat ve 13 Mart tarihlerinde yaşanan bombalı saldırılar sonrasında çok sayıda vatandaş hayatını kaybetmişti. Bu durum ülke genelinde olduğu gibi Trabzon'da da vatandaşlar arasında tedirginlik yarattı. Durum bö

Trabzon'da canlı bomba yakalandı mı?

Türkiye'nin merkezinde Ankara'da 10 Ekim, 17 Şubat ve 13 Mart tarihlerinde yaşanan bombalı saldırılar sonrasında çok sayıda vatandaş hayatını kaybetmişti.

Bu durum ülke genelinde olduğu gibi Trabzon'da da vatandaşlar arasında tedirginlik yarattı. Durum böyle iken bir de sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialar insanları daha da endişeye sevk ediyor. 

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Sosyal medyada dolaşan Trabzon'da canlı bomba yakalandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Uzmanlar vatandaşları bu tür haberlere itibar etmemeleri konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem