AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Ortahisar’ın 2. Olağan Kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu, başkan Temel Altunbaş’ın öncülüğünde sırasıyla Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
Başkan Altunbaş, ziyaretlerde Kanuni Bulvarı'nda C18 mağduru olan vatandaşların mağdur olmaması adına gerekli çalışmanın hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini belirterek, Avrasya Pazarı esnafı için yapılabilecek çalışmalardan bahsetti.
AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin de katıldığı Büyükşehir Belediyesi’ndeki ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Altunbaş yeni yönetimiyle birlikte kolları sıvadıklarını ve halkın sorunlarının çözümü noktasında sahaya inmeye başladıklarını ifade ederek, yönetiminde asil, yedek ayrımının olmadığını, bir bütün olarak AK Parti’yi ileriye taşımak adına gerekli çalışmayı yapma gayreti içinde olduklarını söyledi.
Tüm Yorumlar (7)
kazim kazim
8 yıl önceC18 diye bir kavram imar uygulamasında yoktur... Lütfen doğru tanım ve kavramları kullanalim..
Ali durdu
8 yıl önceBüyüksünüz, işte bu halk sizi bunun için seçti
Salih geç
8 yıl önceHangi yeni yönetim, eski yönetim kimdi? (Körler sağırlar birbirini ağırlar)
Veli görür
8 yıl önceAynı IP'den aşırı yorum yapmanız nedeniyle spam olarak algılanmıştır
SAYIN CUMHURBAŞAKANIM BU ADAMDAN LÜTFEN KURTARIN
8 yıl önceSAYIN CUMHURBAŞAKANIM BU ADAMDAN LÜTFEN KURTARIN BİZİ 8 SENEDİR TRABZONUN BASINDA BELEDİYE BASKANI VE BU DÖNEMDE NE 2-3 PROJE HARİCİ HİÇ İBİŞEY YAPMADI İLERİYE GİDECEĞİMİZE 8 YIL TRABZON GERİ GİTTİ.Bİ DAHA ASLA VERMEM.1 KERE VERDİM KESŞKE BÖYLE OLACAĞINI BİLSEM ELİM KIRILSAYDIDA VERMESEYDİM..61 PROJE İLE YOLA CIKILDI.61 PROJE FOSS OLDU..
SECİM DÖNENİMDE HAVALI HAVALI PANKART ASTINIZ
8 yıl önceEY TRABZON MİLLETİ .ŞİMDİ BİLDİĞİNİZ ÜZERE TRABZON DEĞİRMENDERE KAVŞAĞINI BİLİYORSUNUZ.BU KAVŞAKDA TRAFİK SÜREKLİ SIKIŞMAKTADIR.BİLİNDİĞİ ÜZERE SECİM DÖNEMİNDE BU KAVŞAĞIN ORTASINA HAYIRLI OLSUN PROJE YAPILDI DİYE PANKART SÜSLEMESİ YAPTILAR AMA SADECE ASTILAR SONUÇ HALKI KANDIRDIK OYUNU ALALIMM PROJE FOSS.LÜTFEN O KAVŞAĞA Bİ ÇÖZÜM BULUNNN…AMA 2019 YEREL ŞECİMLERDE AKPARTİYE OY YOK SAKIN KAPIMA GELMEYİN
murat
8 yıl önceMeclis yönetimdeki üyeler bütün mal varlıklarının % 40 nı devlete bağışlasın bizde arazi sahipleri olarak kanuni bulvarı için gerekeni yaparız.