Trabzon'da balıkçılığı koruyoruz

İşletmeci Servet Özlü, “Lokalimizin diğer bir amacı da balıkçılarımızı ve kooperatif üyelerimiz korumaktır. Bunu şöyle yapıyoruz; tuttukları günlük taze balıkları alarak kooperatif lokalimize gelen misafirlerimize sunuyoruz. Elde edilen gelirleri kooperat

Trabzon'da balıkçılığı koruyoruz
İşletmeci Servet Özlü, “Lokalimizin diğer bir amacı da balıkçılarımızı ve kooperatif üyelerimiz korumaktır. Bunu şöyle yapıyoruz; tuttukları günlük taze balıkları alarak kooperatif lokalimize gelen misafirlerimize sunuyoruz. Elde edilen gelirleri kooperatifimizin çeşitli giderlerinde kullanıyoruz. Hemde bu sayede Trabzon ekonomisine katkı sağlamaktayız” dedi.
 
 
Servet Özlü, “İşletmemizde Karadeniz’in eşsiz ürünlerinin hepsi mevcuttur. Mezgit, Barbun, Hamsi, Levrek, Çupra, Kalkan, Tirsi, Palamut gibi bir çok denizden günlük çıkarılan ürünün her çeşit pişirilerek sunumunu misafirlerimizle buluşturuyoruz. “Ayrıca canlı balık satışımız kooperatif bünyemizde yapılmaktadır” diye konuştu.
 
100. yılın yeni konsept dizaynıyla ilgili de Özlü şunları söyledi; “Uzun süredir çalıştığımız projemizi hayata geçirdik. Tabiki yüzde 50’si tamamlandı. Şu anda diğer yarısı üzerinde çalışıyoruz. Bugüne kadar kapalı alanımızda masalarımızda mavi ve beyaz tonları seçtik. Bunun nedeniz denizin mavisi martının beyazıdır. En büyük salonunumuzun ortasında bulunan ‘sobayı değişmemişsiniz’ diyorlar. Hayır değişmedik. Çünkü doğallığı nostaljiyi bozmak istemiyoruz. Zaten burası balıkçı lokali. Bu lokallerin özelliği sizde bilirsiniz ki sobasıdır. Her zaman vardır. Bunun yanında menülerimizi daha da zenginleştirdik. Lokalin ön kısım vitrinini tamamen yeniledik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem