Trabzon'da aynı cihaza 5. saldırı!

Otomatik klorlama cihazını 5. Kez yerinden söküp tahrip ettiler

Trabzon'da aynı cihaza 5. saldırı!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünün Köprübaşı ilçesi Çifteköprü Mahallesi’ndeki içme suyu deposuna monte ettiği otomatik klorlama cihazı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından beşinci kez saldırıya uğradı. Ayrıca klor sisteminin güneş panellerinin ve akülerinin çalındığı tespit edildi.
 
TİSKİ Genel Müdürlüğü içme suyunu vatandaşlara en sağlıklı şekilde sunmak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken Köprübaşı ilçesinin Çifteköprü Mahallesi’nde yaşananlar hayretle karşılanıyor. Söz konusu mahalledeki içme suyu deposuna TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından monte edilen otomatik klorlama cihazı daha önce 4 kez yerinden sökülerek tahrip edildi. Vatandaşlara sunulan hizmetin aksamaması için her seferinde cihazın yenisi yerine takılırken vatandaşların klor kullanımı konusunda bilgilendirmesi amacıyla Köprübaşı Kaymakamlığı, TİSKİ Genel Müdürlüğü ve Çevre Sağlığı ekiplerince eğitimler düzenlendi. Yapılan tüm çalışmalar ve alınan tedbirlere rağmen söz konusu içme suyu deposundaki otomatik klorlama cihazı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin beşinci kez saldırısına uğradı. Cihaz, monte edildiği alandan sökülerek tahrip edilirken ayrıca klor sisteminin güneş panellerinin ve akülerinin çalındığı tespit edildi. Jandarma ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yeri inceleme tutanağı tanzim edilerek yaşananlar kayıt altına alındı.
 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaşananlara bir anlam veremediklerini ifade ederken, “Orada kırılan, tahrip edilen, çalınan ürünler milletindir. Para, milletin parasıdır. Bu olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri telin ediyorum. Olay adli makamlara intikal etmiştir. Güvenlik güçlerimiz konuyla ilgili olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu yapılanlar kimsenin yanına kalmayacaktır” dedi.

Trabzon'da ayını cihaza 5. saldırı!

Trabzon'da ayını cihaza 5. saldırı!

Trabzon'da ayını cihaza 5. saldırı!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem