| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 12 Mart 2017 14:14 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 11:42

Trabzon'da 26 bin öğrenci YGS'de ter döktü

 Üniversiteye geçişte ilk adım olan ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da yapıldı. 

Trabzon Ortahisar, Yomra ve Akçaabat ilçelerinde 89 merkezde yapılan sınava 26 bin 296 üniversite adayı girerken, en az onlar kadar dışarıda bekleyen aileleri de büyük heyecan yaşadı. 

Sınavın yapıldığı binanın bahçesinde kimisi Kuran-ı Kerim okuyarak kimi örgü örerek çocuklarının sınavdan çıkmasını beklerken, sınav çıkışında öğrenciler özellikle matematik sorularının zorluğundan yakındı.

Öte yandan Trabzon’da yapılan YGS sınavlarında herhangi bir sorun yaşanmazken Türkiye genelinde 2 milyon 266 bin kadar üniversite adayı YGS için ter döktü.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!