Trabzon Valiliği'nden dolandırıcı uyarısı

Trabzon Valiliği, Vali Abdil Celil Öz'ün ismini veya onun verdiği talimatla aradığını belirterek dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyarıda bulundu.   Valilik'ten yapılan açıklamada "Son günlerde bazı kişiler tarafından işadamları aranarak,

Trabzon Valiliği'nden dolandırıcı uyarısı
Trabzon Valiliği, Vali Abdil Celil Öz'ün ismini veya onun verdiği talimatla aradığını belirterek dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyarıda bulundu.
 
Valilik'ten yapılan açıklamada "Son günlerde bazı kişiler tarafından işadamları aranarak, Trabzon Valisi olduğunu veya Trabzon Valisi talimatıyla aradığını beyan edip onlardan yardım talep ettiği müşahede edilmiştir. Trabzon Valisi olarak hiç bir zaman böyle bir yöntemle kimseden yardım talep edilmeyeceği gibi bu şekilde bir talimat verilmez. Böyle durumlar karşısında tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmaları, bunlara inanmamaları ve bu şekilde bir olaya karşılaştıkları anda güvenlik birimlerini aramaları önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem