Trabzon Maçka yolunda heyelan

Karayolları'ndan yapılan açıklamada heyelan nedeniyle Trabzon Maçka yolunun bir bölümünde trafiğin karşı şeritten verildiği bildirildi.  Karayollarının yapım, bakım, onarım ve üst yapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyo

Trabzon Maçka yolunda heyelan

Karayolları'ndan yapılan açıklamada heyelan nedeniyle Trabzon Maçka yolunun bir bölümünde trafiğin karşı şeritten verildiği bildirildi. 

Karayollarının yapım, bakım, onarım ve üst yapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
 
Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı kavşağı ile Abant kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışması yapılacak. Otoyol üzerinde bulunan tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü sağlanabilmesi amacıyla Kaynaşlı kavşağı-Abant kavşağı arası taşıt trafiğine kapatılacak, ulaşım D100 Karayoluna yönlendirilecek, Abant kavşağından otoyola tekrar katılım sağlanacak.
 
Polatlı - Ankara/Konya il sınırı yolunun 37-74'üncü kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle bu kesimlerde trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
 
Trabzon-Maçka yolunun 23'üncü kilometresinde olan heyelan nedeniyle ulaşım Maçka-Trabzon istikametinde iki yönlü sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler