THY Uçağında Panik

108 yolcusuyla bugün saat 07.15'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TK 630 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi 'Denizli' adlı THY uçağının, havadayken sağ motorunda arıza meydana geldi. Arızayı farkeden pilotlar kule ile temasa geçerek geri döneceklerini

THY Uçağında Panik

108 yolcusuyla bugün saat 07.15'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TK 630 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi 'Denizli' adlı THY uçağının, havadayken sağ motorunda arıza meydana geldi. Arızayı farkeden pilotlar kule ile temasa geçerek geri döneceklerini bildirdi ve acil iniş izni istedi. İznin alınmasından sonra uçak Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Uçağın inişi sırasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne bağlı itfaiye aracı, ambulans ve 'follow me' aracı önlem aldı. Uçağın inişinin sorunsuz gerçekleştiği bildirildi.

Uçaktan tahliye edilen yolculardan bazıları, havada panik yaşadıklarını ve çok korktuklarını söyledi. Yolcuların THY'nin başka bir uçağıyla Diyarbakır'a gönderileceği belirtildi. Motoru arızalanan uçak ise, onarım için THY teknik hangarının önüne çekildi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem