Ters yolda giden araç TIR’la çarpıştı!

Samsun'da çevre yolunda uzun süre ters şeritte seyir halinde olan ve trafik ekiplerinin yaptıkları uğraşlara rağmen durduramadığı aracın, karşı yönden gelen TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, İlkad

Ters yolda giden araç TIR’la çarpıştı!

Samsun'da çevre yolunda uzun süre ters şeritte seyir halinde olan ve trafik ekiplerinin yaptıkları uğraşlara rağmen durduramadığı aracın, karşı yönden gelen TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Derebahçe mevkii Çevre Yolu üzerinde saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu ileri sürülen 60 yaşındaki Turgut T., 55 ACR 22 plakalı aracı ile ters yola girdi. Uzun bir süre çevre yolunda tersten giden aracı fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otogarı yakınında trafik ekipleri aracı durdurmak istedi. Polisin ikazlarına rağmen durmayan araç sürücüsü peşine düşen trafik ekiplerinin siren çalıp megafonla anons yapmalarına aldırış etmeden yoluna devam etti. Araç, karşı yönden gelen Alparslan Erkoç idaresindeki 66 KN 031 çekici plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Ters yola girerek kazaya sebep olan araç bu sırada Onur Demirkaya yönetimindeki 34 KH 5439 plakalı otomobile de çarparak maddi hasara neden oldu.

Kazada hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Turgut T., yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Turgut T., tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem