Terör operasyonu 3 tutuklama

Terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınanlar arasında bulunan 3 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.   Adana İl Emn

Terör operasyonu 3 tutuklama

Terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınanlar arasında bulunan 3 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.

Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
 
Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, bölücü örgüt tarafından düzenlenecek eylemlerde kullanılmak üzere Türkiye’nin farklı noktaları ile Adana sınırları içerisinde silah ve patlayıcı mühimmat sevkiyatı yaptıkları ve bu mühimmatları Adana sınırları içerisinde gizledikleri tespit edilen terör örgütü mensuplarına yardım ederek birlikte hareket ettikleri tespit edilen 4, terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunmak üzere 2 kişi olmak üzere toplam 6 şüpheli düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
 
Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda tabancalar, pompalı tüfekler ve bu tüfeklere ait çok sayıda fişek, içerisinde suç ve suç unsurlarını taşıdığı değerlendirilen bilgisayar hard diskleri, CD/DVD’ler, hafıza kartları, USB bellekler, laptop bilgisayar, cep telefonları, çok sayıda örgütsel kitap, dergi, takvim ve doküman ele geçirildi.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı. 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi, 1 şüpheli ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem