Telef olmaktan son anda kurtuldular

YALOVA'da bir kamyon içerisinde yapılan kontrolde aşısı olmayan 24 köpek bulundu. 3 köpeğin de telef olduğu belirlendi. Telef olmaktan kurtulan köpeklere aşıları yapıldı.İstanbul'daki çiftlikten Kuşadası'na götürülmek üzere Enver Kaçmaz yönetimindeki 50 D

Telef olmaktan son anda kurtuldular

YALOVA'da bir kamyon içerisinde yapılan kontrolde aşısı olmayan 24 köpek bulundu. 3 köpeğin de telef olduğu belirlendi. Telef olmaktan kurtulan köpeklere aşıları yapıldı.

İstanbul'daki çiftlikten Kuşadası'na götürülmek üzere Enver Kaçmaz yönetimindeki 50 DC 826 plakalı kamyona yüklenen 1 pitbull, 26 Sivas Kangal cinsi köpeği feribotta fark eden yolcular, durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar doğrultusunda Yalova-Bursa karayolu üzerindeki bir benzin istasyonunda polis ekipleri uygulama yaptı. Uygulamada kamyonu kontrol eden ekipler, kasa içerisinde köpekleri gördü. Köpeklerden 3'ü aşırı sıcağa daha fazla dayanamazken, diğer 24 köpek ise telef olmaktan son anda kurtarıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı veteriner ekipler, akaryakıt istasyonuna gelerek yaptıkları incelemede köpeklerin aşılarının olmadığını belirledi. 

Yaşayan 1 pitbull ve 23 Sivas Kangal cinsi köpek, aşılarının yapılması için Yalova'ya getirildi. Köpeklerin aşılarının yapılmasının ardından Kuşadası'ndaki çiftliğe gönderilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem