| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 01 Temmuz 2010 14:44

Tanem ve Ayşe'den özel pozlar

Şovmen Beyaz'ın sevgilisi Tanem Sivar ile köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, Elele dergisinin temmuz sayısına özel pozlar verdi.1992'de Semiha Şakir Lisesi'nde başladıkları arkadaşlıklarını hâlâ devam ettiren ikili çarpıcı açıklamalar yapmış. Yengeç burcu Tanem

Şovmen Beyaz'ın sevgilisi Tanem Sivar ile köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, Elele dergisinin temmuz sayısına özel pozlar verdi.

1992'de Semiha Şakir Lisesi'nde başladıkları arkadaşlıklarını hâlâ devam ettiren ikili çarpıcı açıklamalar yapmış. Yengeç burcu Tanem Sivar, Akrep burcu olan Ayşe Özyılmazel ile farklı yapılarda olduğunu söylemiş.

Ayşe Özyılmazel ise bu farklılıkları şöyle sıralamış: "Ben dominantım Tanem değil. Benim şeytanım bol, Tanem'de ise hiç şeytan yok".

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!