Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme potasına kimler girdi?

Survivor 2016 tüm heyecanıyla sürerken bu akşam oldukça kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme potasına kimler girdi?

Survivor 2016 tüm heyecanıyla sürerken bu akşam oldukça kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Geçtiğimiz hafta ünlüler takımından Yattara’nın adaya veda etmesi sonrasında yarışmacı sayısı eşitlenen iki takım kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Suyun içindeki platformdan yarışmaya başlayan yarışmacılar iki engelin altından ve yükseltinin üzerinden geçip, dönen kapakların arasından geçtikten sonra su dolu havuzun üzerinden sallanarak geçip ipli engeli de aştıktan sonra yeni olarak yarışmalara ilave edilen paintball tabancası ile karşıda bulunan 5 hedefi ilk düşüren yarışmacının takımına sayı kazandırdığı yarışmada kazanan 10-8 ünlüler oldu.

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi yapılacak. Ada konseyinde kaybeden takım yarışmacıları arasında oylama yapılacak ve en çok oyu alan kişi elenmek üzere ilk ismi belirlenen kişi olacak. Yarışmacıların sayısının azalması nedeniyle değişen kurallar sonrasında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi isim söyleyemeyecek. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında bir oylama daha yapılıp ikinci isimde belirlenecek ve bu iki isimden biri adaya veda edecek.

Bireysel dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımında İbrahim kazandı ve İbrahim bu hafta elenemeyecek kişi oldu.

Oylamada ise 3 oy alan Serkay elenmeye ilk aday oldu

ACUN YENİ KURALLARI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde değişen kuralları açıklayan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek. Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem