Sur’da koridor açıldı, bekleyiş sürüyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün bir kez daha sivillerin tahliye edilmesi ve teröristlerin teslim olması için koridor açıldı. Bölgede güvenlik güçlerinin bekleyişi sürerken, saat 16.30'a kadar çıkan olmadı. Diyarbakır Valil

Sur’da koridor açıldı, bekleyiş sürüyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün bir kez daha sivillerin tahliye edilmesi ve teröristlerin teslim olması için koridor açıldı. Bölgede güvenlik güçlerinin bekleyişi sürerken, saat 16.30'a kadar çıkan olmadı.

Diyarbakır Valiliği'nce, sokağa çıkma yasağının 87'nci gününde devam ettiği Sur ilçesindeki operasyon bölgesinde olduğu ileri sürülen sivillerin tahliye edilmesi ve teröristlerin teslim olması için bugün bir kez daha koridor açılacağı duyurulmuştu. İlçede, saat 15.30'da koridor açıldı. Güvenlik güçleri, söz konusu saat itibariyle zırhlı araçlardan hem teröristlere hem de sivillere içeriden çıkmaları yönünde çağrı yaptı. Saat 16.30'a kadar ilçeden çıkan olmadı. Bölgede bekleyiş sürerken, koridor 17.30'a kadar açık tutulacak.

İlçede, daha önce de 4 kez koridor oluşturulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem