Sur’da hayat normale dönüyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin açtığı çukurların kapatılması ve kurduğu barikatların kaldırılmasına yönelik sürdürülen operasyonlar 103'üncü gününde sona ererken, sokağa çıkma yasağı ve arama tarama çalışmaları ise 119'uncu gününde devam ediyor

Sur’da hayat normale dönüyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin açtığı çukurların kapatılması ve kurduğu barikatların kaldırılmasına yönelik sürdürülen operasyonlar 103'üncü gününde sona ererken, sokağa çıkma yasağı ve arama tarama çalışmaları ise 119'uncu gününde devam ediyor.

Merkez Sur ilçesinde teröristlerin açtığı hendek ve kurduğu barikatlara yönelik operasyonlar 103 günün sonunda sona ererken ilçede arama tarama faaliyetleri sürüyor. 9 mahallede yasağın kaldırıldığı ilçede arama tarama faaliyetleri 119'uncu gününe girdi. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü ve 103 gün sonra operasyonların tamamlandığı ilçede hayat kısmen normale döndü. Güvenlik önlemlerinin hat safhada olduğu ilçede polis zırhlı araçları ve yaya ekiplerinin devriyeleri sıklaştı. İlçeye giriş ve çıkışların polis kontrolünde devam ettiği Sur'da bazı bölgelerde esnaf dükkanlarını açarak müşteri bekliyor.

İlçede, çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem