Şüpheli Paket Fünyeyle Patlatıldı - Kastamonu haber

Kastamonu'da bomba imha ekipleri, şüphelendikleri bir paketi fünyeyle patlattı. Paketten bir iletişim şirketine ait reklam malzemeleri çıktı. Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesine bağlı Bey Mahallesi'nde kapısının önünde yabancı ve şüpheli bir paket olduğ

Şüpheli Paket Fünyeyle Patlatıldı - Kastamonu haber

Kastamonu'da bomba imha ekipleri, şüphelendikleri bir paketi fünyeyle patlattı. Paketten bir iletişim şirketine ait reklam malzemeleri çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesine bağlı Bey Mahallesi'nde kapısının önünde yabancı ve şüpheli bir paket olduğunu fark eden A.D., Daday Emniyet Müdürlüğü ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, pakette inceleme yaparak fünyeyle patlatılmasına karar verdi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, paketi fünyeyle patlattı. Kısa süreliğine paniğe yol açan şüpheli paketin içerisinden bir iletişim şirketine ait adaptörler ve reklam malzemeleri çıktı.

Daday Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'de son günlerde yaşanan olaylara atıfta bulunarak, terör örgütünün asıl amacının vatandaşların arasında korku ve panik oluşturmak olduğunu belirttiler. Ekipler, kaos ortamı oluşturmak isteyen terör örgütünün bu tür oyunlarına itibar edilmemesini isteyerek, şunları kaydetti: "Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu süreçte vatandaşlarımız, paniklere kapılmasın ve şüphe oluşan durumlarda kolluk kuvvetlerine hemen haber versin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem