Suç Makinelerine Çifte Müebbet

Bursa'da, 4 yıl önce af ile cezaevinden tahliye olduktan sonra birlikte alkol aldıkları cezaevi arkadaşları Erman Öksüz'ü tabancayla öldürüp, cesedini kireçleyerek gömdükten sonra eşyalarını yaktıkları iddia edilen 2 sabıkalı sanık, müebbet hapis ve topla

Suç Makinelerine Çifte Müebbet

Bursa'da, 4 yıl önce af ile cezaevinden tahliye olduktan sonra birlikte alkol aldıkları cezaevi arkadaşları Erman Öksüz'ü tabancayla öldürüp, cesedini kireçleyerek gömdükten sonra eşyalarını yaktıkları iddia edilen 2 sabıkalı sanık, müebbet hapis ve toplam 17 ay geceli gündüzlü hücre hapsine çarptırıldı.

Haklarında verilen 12'şer aylık hücre cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından fazla bulunarak bozulan cinayetten sabıkalı O.A. (36) ile ve hırsızlıktan sabıkalı A.Ş. (33), Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten adam öldürmek" suçundan hakim karşısına çıktı.

Sanıklardan A.Ş, "O gece alkol alırken, aramızda tartışma çıktı. Maktul Erman Öksüz bana şişeyle saldırdı. Ben de ruhsatsız silahımla ateş ettim. Gasp amacım yoktu, boğuşma esnasında ben de elimden yaralandım" dedi.
Cinayet esnasında Ahmet Şentürk'ün yanında bulunduğunu ifade eden O.A. ise, kavgaya karışmadığını ileri sürdü.

Mahkeme sanıklardan O.A.'ya 9 ay, A.Ş.'ye ise 8 ay geceli gündüzlü bir hücrede tecrit cezası, her bir sanığa da müebbet hapis cezası verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem