SOLOTÜRK Trabzon' a geliyor

Türk Hava Kuvvetlerinin solo gösteri uçağı SOLOTÜRK 2016 gösteri takvimini hazırladığı video ile sosyal medya üzerinden açıkladı.

Türk Hava Kuvvetlerinin solo gösteri uçağı SOLOTÜRK 2016 gösteri takvimini hazırladığı video ile sosyal medya üzerinden açıkladı. 1. Gösteri Pilotu ekip lideri Trabzonlu Yüzbaşı Yusuf Kurt'unda aralarında bulunduğu SOLOTÜRK ekibi 18 Ağustos'ta Trabzon'da gösteri uçuşu yapacak.

SOLOTÜRK 2016 gösteri takvimini sosyal medya üzerinden hazırladığı video ile duyurdu. Hazırlanan videoda SOLOTÜRK uçağının kokpitinden gösteri ile birlikte 2016 takvimi açıklandı.

Buna göre Türkiye'de 22, yabancı ülkelerde 4 gösteri uçuşu yapılacak. SOLOTÜRK 2016 yılında Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gösteriler sunacak. SOLOTÜRK bu yıl ilk olarak 2 Nisan'da Kırıkkale'de semalarda olacak. Bunun dışında Burdur, Çanakkale, Gaziantep, Samsun, İzmir, Bursa, Antalya, Marmaris, Gümüşhane, Trabzon, Artvin, Ankara, İstanbul, Sivas, Aydın, Fethiye ve Sarıkamış'ta gösteri uçuşları yapılacak.

GEÇEN YIL İPTAL OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü Vakfıkebir Ekmek ve Kültür - Sanat festivalinde SOLOTÜRK ekibinin yapacak olduğu gösteri uçuşu Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 32 kişinin hayatını kaybettiği terör olayları nedeniyle iptal edilmişti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem