| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 19 Mayıs 2020 20:24 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 13:35

Sokağa çıkma yasağını ihlal etti, gazetecilere saldırdı. 19 Mayıs 2020

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen otomobiliyle gezmeye çıkan ehliyetsiz sürücü Sevgi S. (28), görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. 19 Mayıs 2020

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde uygulama yapan polis ekipleri, 77 DV 267 plakalı otomobili durdurdu.

Ekipler, sürücü Sevgi S.’ye sokağa çıkma kısıtlaması bulunması nedeniyle izin belgesi sordu. İzin belgesi olmadığı ortaya çıkan Sevgi S., istenilen kimlik ile ehliyeti de 'yanında olmadığı' gerekçesiyle gösteremedi.

Sevgi S., bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırarak, kamerayı aldı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle sakinleştirilen Sevgi S.’ye sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için 3 bin 150 TL, ehliyetsiz araç kullandığı için de 2 bin 473 TL para cezası uygulandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!